Trött-attacker

publicerat i Allmänt, Min kamp;

Jag får såna fruktansvärda trött-attacker. Jag känner mig ständigt trött och seg men det är inget att tala om i jämförelse med dessa attacker som kommer emellanåt. Det börjar susa i öronen, ena örat gör jätteont, hela kroppen liksom lägger ner och jag kan inte stå på benen längre. Till och med att ligga ner är jobbigt. Blir extremt ljud- och ljuskänslig och måste ha fullkomligt knäpptyst runtomkring mig. Får ligga så i några timmar med en kudde över huvudet sen känns det lite bättre igen.

Idag hann jag bara upp ur sängen, äta lite och fixa med lite saker innan jag drabbades av en sån här trött-attack. Ni som säger att det är lathet kan dra. Ni som säger att det är matintaget kan lugna er. Jag äter. Jag tror detta är sviter av en lång tids sjukskrivning och nu pressen och stressen i ett tempo jag inte är van vid. Kanske även brist på nåt ämne i kroppen. Men. Återhämtning är viktigt.


Imorgon flyttar jag i alla fall och det ska bli så galet skönt. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av SannaÅ:

Så bar att du känner själv vad som är bäst för dig!
Lycka till med flytten!
Kram

2:a kommentar, skriven , av M:

Hjärntrötthet ger typ exakt samma symptom så förstår vad du menar när du säger att det inte går att göra ett skit när det slår till, utom det du skriver: tyst, mörkt, ligga ner. Möjligtvis att en orkar andas också, men det är fan tveksamt haha. Lathet är något helt annat. Hoppas verkligen det ger sig och blir bättre för dig snart ✊🏻💕

Kommentera inlägget här :